La Botella Drink Brochure

La Botella Drinkbroschyr

La Botella

La Botella är svensk importör av kvalitetsdrycker från sydamerikanska producenter.

Caá Yarí Mate
Caa Yari Mate är en producent av högkvalitativa smaksatta matedrycker. Företaget grundades 2012 av två vänner och idag har de försäljning över hela Chile. La Botella är generalagent i Sverige. Denna dryck är rik på antioxidanter, vitaminer B1, B2, B6, C och ger även en naturlig energigivande effekt.

Tamaya Gourmet
Tamaya Gourmet finns i Limarí Valley och ligger 405 km norr om Santiago, strax söder om den torraste platsen på jorden, Atacamaöknen, och nära det kristallklara vattnet i Stilla havet. Det här ger en perfekt kombination av klimat och jordmån, där den klara himmelen öppnar upp för starkt solljus, vilket skapar ett svalt, soligt och perfekt område till just skörd.

Tamaya Gourmet grundades 2010 och producerar drycker i premiumklassen gjorda på 100% färska druvor och bär. Dryckerna innehåller inga tillsatser eller gjorda på koncentrat, de innehåller ett halvt kilo frukt – inget annat.

Nature Gold
Nature Gold, ett peruanskt företag ledande inom forskning, produktion och export av livsmedel, näringsrika och naturliga produkter med högt näringsvärde, som odlas i de peruanska Anderna. Att förmedla fördelarna med chiafrön genom en dryck som har en unik smaksammansättning, som erbjuder den högsta kvaliteten med spännande ingredienser.

KRAV
Photoshop/InDesign
KATEGORI
Grafisk Design
3
Projekt med La Botella

BERÄTTA MER OM DITT PROJEKT